lili-popper-lu15z1m_KfM-unsplashOlen kouluttanut ja ohjannut ammattilaisia mindfulness-menetelmien käyttöön jo yli kymmenen vuoden ajan. Yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa olen kouluttanut mindfulness-ohjaajia vuodesta 2017 saakka.

Voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja (25op) yhdistää voimavarakeskeiset menetelmät ja tietoisuustaidot kokonaisuudeksi, joka luo energiaa ja uudenlaista ymmärrystä ja toimintatapoja vuorovaikutussuhteisiin.

Oman kehittymisen lisäksi koulutus antaa hyvät valmiudet suunnitella ja ohjata yksilöille ja ryhmille räätälöityjä harjoitusohjelmia. Koulutus sisältää paljon käytännön harjoituksia ja keskustelua, sekä teoriaan ja tutkimustietoon perehtymistä.

Käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi tyyneyden ja tarkkaavaisuuden kehittäminen, tunteidensäätely, kehotietoisuus, sekä tiedostamattoman mielen parissa työskentely. Ohjaustyössä opetellaan voimavarakeskeistä ajattelua, dialogisuutta ja vahvuuksien hyödyntämistä.

Koulutuksessa on mukana kouluttamassa myös Suomen johtava mindfulnessin tutkija Ville Husgafvel, jonka artikkeli mindfulnessin juurista on kansainvälisestikin laajalti tunnettu.

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu seuraavalle vuosikurssille kesäyliopiston sivuilta:

Voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja (25op)

Tai kysy suoraan lisätietoa ja ilmoittaudu: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Tarjoan myös henkilökohtaista työnohjausta/konsultaatiota/valmennusta mindfulness-työskentelyyn. Jos olet kiinnostunut tästä omaan harjoitteluusi tai asiakastyöhösi liittyen, ota yhteyttä.

Advertisement